Om Jimmys TV

Jimmys TV startade år 2004 i Broby och i Augusti 2017 startade vi vår andra butik i Älmhult. Vår huvudinriktning är försäljning av hemelektronik produkter och mobiltelefoner och  med dess tillbehör. Med åren har vi breddat vårt sortiment inom olika segment med flera nya innovativa produkter och vi strävar hela tiden efter att bredda vårt sortiment med nya bra kvalitets produkter till rätt priser. 
 
Utöver försäljning av produkter så lagar vi det mesta om det är möjligt, allt från mobiltelefoner, datorer till TV.
Vi utför även installationer av parabol, antenner, fiber/nätverk lösningar för både hem och företag.  
Kabel TV jobbar vi också med till olika bostadsrätts föreningar och även till bostads bolag.
Jimmys TV är CANT Auktoriserad vilka Boxer, Canal Digital, VIASAT mfl kräver för ett profesionellt arbete.
 
Vi jobbar hårt med att kunna erbjuda bra service till våra kunder, där vår personalen genomgår kontinuerligt utbildning och håller sig uppdaterade med de senaste nyheterna på marknaden, allt för att kunna leda våra kunder till rätt köp efter deras behov. Trots att företaget är ungt finns här en gedigen och mycket lång erfarenhet av både produkter och marknad. Vi har mer en 20 år erfarenhet och kan vår sak om olika fel ute på marknaden.
 
 
AFFÄRSIDÉN, är med kärnvärden som kundservice, kompetent personal och bra produkter. Tillgodose våra kunder med kvalitativa produkter i enlighet med sina behov. Detta görs via ett starkt kundorienterat koncept, som bygger på en gemensam marknadsfilosofi och med en kontinuitet av kommunikation.

GENOM KONCEPTET, som bygger på ett långsiktiga kundrelationer med olika lösningar för kundens bästa ändamål, vill vi förändra filosofin i branschen. I samarbetet ska framgå vad som förväntas av parterna, inte bara prismässigt utan även av service, logistik och kommunikation. Man kan i korthet säga att kunden skall känna köptrygghet i ett brett perspektiv.

Med vår organisation och vår flexibilitet, vill vi påstå att vi besitter en fördelaktig position för att kunna bemöta kundens övriga förfrågningar. Vi kan idag med stolthet konstatera att vi trots vår korta företagshistorik arbetat fram goda lösningar för våra kunders räkning!

VÅRT SORTIMENT består av varumärken som vi saluförs i Sverige eller Norden.
 
VÅR MÅLSÄTTNING är att i ett långsiktigt perspektiv utöka vår verksamhet. Detta sker i enlighet med vårt koncept; god service, tillgänglighet, effektiv logistik vilket ger snabba och korrekta leveranser och våra kunders intresse av andra produkter!

Vi hjälper gärna kunder via telefon och e-post, se nedan kontaktuppgifter.
info@jimmystv.se
 
För order frågor eller beställning
order@jimmystv.se
 

Våra Butiker

Jimmys TV i Knislinge 

Adress: Brogatan 38

Samma byggnad som Mikkelskiosken

Butik: 044-412 95
Butik: 0709-74 20 64
knislinge@jimmystv.se

Öppettider:

Mån - Tis: 14.00 - 17.00

Onsdagar: STÄNGT

Tors - Fre: 14.00 - 17.00

Lördagar: 10.00 - 13.00

 

Jimmys TV i Älmhult 

Adress: Danskavägen 9

Mitt emot djursjukhuset

Butik: 0763-20 18 23

 

Öppettider:

Mån - Fre: 10.00 - 16.30

Lunch stängt 13.30-14.00